Tetris Effect aangekondigd voor de PS4

Tetris-Effect-titel

Sony volgt de trent van dit jaar. Ook zij teasen in aanloop naar de E3 de games die zij gaan laten zien. In een vijf dagen plan, onthuld Sony enkele titels waar we tijdens de E3 meer van gaan zien. Gisteren werd er een nieuwe Tetris aangekondigd: Tetris Effect.

Enhance games, Monstars en Resonair zijn verantwoordelijk voor de nieuwste Tetris game. De release van deze game zal ergens in de herfst zijn van dit jaar. Naast een trailer , kunnen we al wat extra informatie over deze game vinden van hun officiële website. 

De game zal een aantal key features met zich mee brengen.  Get in the Zone is een feature waarmee je de tijd en het vallen van de stenen kan stop zitten. Zo kan  je je zelf redden uit een krappe situatie die anders een game over zo opleveren.  Level Up feature brengt ruim 30 verschillende levels. Elke level heeft zijn eigen muziek, geluidseffecten, artstyle en achtergrond. Al dit verandert mee naarmate je verder speelt.

De game is te spelen op zowel de normale PS4 als de PS4 Pro. Dus we kunnen van standaard HD naar 4K gaan met deze game. Tevens is de game ook in 3D te spelen met behulp van de Playstation VR.

Tetris-Effect-gameplay

De favoriete game modes van de fans zijn ook weer terug te vinden. Modes als Marathon , Sprint en Ultra zijn weer van de partij. Er zullen ook nieuwe game modes aan het spel worden toegevoegd.

Timeless. Endless. Er zal een speler level systeem in het spel komen. Deze beoordeeld je speelstyle en succes. Er komt een variabele moeilijkheidsgraad in het spel. Hierdoor zou de game je continue moeten blijven uitdagen om het te blijven spelen.

Kortom voor alle nostalgie en puzzel fans, Tetris is back! Hopelijk gaan we tijdens de E3 meer van deze game zien.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek