TGS 2015: Nieuwe DLC Bloodborne

BloodBorne

De Tokio Game Show is van start gegaan en Sony houdt hier traditie getrouw zijn jaarlijkse persconferentie. Wij van inTheGame zijn trouw ons bedje uit gekomen om jullie van het laatste nieuws te voorzien

Het pittig lastige spel Bloodborne heeft vandaag nieuwe DLC moge ontvangen genaamd the Old Hunters. Deze DLC wordt op 24 november uitgebracht voor de Sony PlayStation 4. Daarnaast wordt Bloodborne ook fysiek uitgegeven en dit zou zijn op 3 december 2015.

BloodBorne

Toen Bloodborne werdt aangekondigd waren veel mensen enorm enthousiast. Deze game serie is net zoals de Dark Souls serie gemaakt door FromSoftware en staat bekend om zijn enorm lastige gameplay. Als je nog nooit een spel uit deze serie hebt gespeeld kun je dus verwachten dat je vaak het game-over scherm tegemoet gaat zien. In Bloodborne is het zo dat je verder in het spel moet geraken door onderweg een enorme horde aan vijanden te verslaan. Hiermee verdien je punten welke je kunt gebruiken om je character een level omhoog te brengen. Wanneer je echter dood gaat in Bloodborne raak je jouw punten kwijt. Om deze terug te krijgen moet je je weer een weg banen door het level om de vijand te vinden. Dit is echter nooit gemakkelijk aangezien de checkpoints in dit spel schaars zijn. Is het dus zo dat jij al een aantal uur progressie hebt gemaakt in het spel en dood wordt gemaakt dan mag je je weer helemaal opnieuw een weg banen door de hordes vijanden. Klinkt leuk, toch? Deze DLC pakt dit concept verder en geeft je ongetwijfeld nog vele uren game plezier(frustratie).

BloodBorne the Old Hunters heeft nog geen prijs meegekregen op de persconferentie. Wel is er dus al een releasedate aangekondigd voor het spel. Ga jij ook deze DLC halen of laat jij hem aan je voorbij gaan? Laat het ons weten in de comments!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek