Thanksgiving in Fallout Shelter

Het ziet er naar uit dat Fallout Shelter zich aan past aan de verschillende feesten die er gevierd worden op onze aardbol, zo verscheen er met Halloween al een update waarbij er spinnenwebben, kostuums en ketels werden toegevoegd. Nu is er ook een update beschikboor voor Thanksgiving, het feest dat vooral in Amerika uitbundig gevierd wordt.

De update zal onlangs al overal verkrijgbaar moeten zijn voor iOS en Android gebruikers die Fallout Shelter hebben geïnstalleerd op hun smartphone. De Thanksgiving update zal natuurlijk kalkoen toevoegen aan het spel, en een nieuwe outfit die te zien zal zijn in het volgende plaatje:

Thanksgiving update

Leuk om te zien hoe ontwikkelaars de festiviteiten in hun games verwerken, nu is nog maar de vraag wat Fallout Shelter voor een update zal krijgen rond de kerstperiode. Zal de Wasteland opeens een veld met sneeuw gaan worden, krijgen we een sneeuwpop als nieuwe Vault dweller? Candy cane wapens, Of misschien wel gratis ingepakte lunch doosjes? We zullen het zien!

Zoals gewoonlijk zal deze update, net al de game zelf geheel gratis te downloaden zijn. Bethesda maakt namelijk alleen geld aan dit spel door het verkopen van extra Lunch doosjes, welke na de eerste week sinds release al 5.1 miljoen dollar hebben opgebracht, en toen was de game alleen nog maar beschikbaar voor iOS! Wie-o-wie is hier mede verantwoordelijk voor? Opbiechten jongens!

Naast dit leuke nieuws zal Bethesda in de loop van de week de eerste patch voor Fallout 4 gaan uitbrengen, wat deze patch zal gaan brengen is nog niet duidelijk. 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek