Thanos: Spoil niks over Infinity War, of anders…

Thanos Infinity War

Zeg nooit dat iets onmogelijk is, dat is iets wat mijn ouders me altijd vertelde. Dit geloofde ik heilig, tot dat ik ging proberen om spoilers over films, games of series te vermijden, toen verloor ik alle hoop. Joe en Anthony Russo proberen toch om fans van de nieuwe Avengers film over te halen om niks te spoilen.

De film zou volgens de twee natuurlijk vol zitten met schokkende momenten, er zullen genoeg plot twists zijn en er gaan mensen dood waarvan je hoopt dat ze het overleven. Dit zijn allemaal feitjes die de regie al naar het publiek bracht. Dit betekend niet dat het spoilen van die scenes acceptabel is. Avengers: Infinity War beloofd het meest ambitieuze crossover event ooit te worden voor Marvel.

Maar ja, nu vragen sommigen van jullie zich waarschijnlijk af waarom wij juist bij deze film aankaarten dat spoilers verspreiden slecht is! Dat is niet zo zeer onze mening, alhoewel wij het daar natuurlijk wel mee eens zijn. Maar Joe en Anthony Russo hebben een hashtag via social media verspreid genaamd #ThanosDemandsYourSilence . Een spannend bericht hierbij is dat de regie aangeeft dat de verhaallijn die jij denkt dat de film zal oppakken na het zien van de trailers, niet de story is die de film uiteindelijk zal brengen. ”The true plot is yet to be revealed”.

“We’re asking that when you see Infinity War, in the coming months, that you maintain the same level of secrecy so that all fans can have an equal experience when they watch it for the first time,” the note says. “Don’t spoil it for others, the same way you wouldn’t want it spoiled for you.”

Avengers: Infinity War brengt alle superhelden samen. Acteurs als Robert Downey Jr., Chadwick Boseman, Chris Hemsworth, Chris Evans, Scartlett Johansson, Mark Ruffalo, Chris Pratt, Benedict Cumberbatch, Tom Holland en nog een boel anderen zullen één van de sterkste cast groepen ooit op het witte doek neerzetten. Ga jij de film op 27 april kijken in de bios? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek