The Binding of Isaac: Afterbirth+ geen launchtitel voor Nintendo Switch

The Binding of Isaac

Oorspronkelijk was het de bedoeling dat The Binding of Isaac op 3 maart zou verschijnen voor de Nintendo Switch, maar de uitgevers geven aan dit helaas niet gaan redden. Der eden voor uitstel zou een probleem zijn die buiten hun bereik ligt. De game verschijnt nog steeds in maart, maar niet op de derde.

Weer een titel die later dan de launch dag verschijnt van de Switch. Het worden er steeds minder, maar toch beloofd de console een sterke line-up te krijgen in de eerste paar maanden. We zien natuurlijk The Legend of Zelda Breath of the Wild bij de release, Mario Kart 8 Deluxe een tijdje later, Splatoon 2 in de zomer en dan hebben we nog niet gekeken naar de third-party games die gaan verschijnen.

“We were unable to confirm the revised release date until now (due to issues way beyond our control), but can confirm that the Release Date for The Binding of Isaac: Afterbirth+ on Nintendo Switch has been pushed back. It’s still March, but we won’t make 3.3 (insert sad face here).” Aldus Nicalis.

Alhoewel de game heel erg simpel in elkaar zit biedt de game toch honderden uren aan gameplay door de automatisch gegenereerde dungeons die vreemd genoeg uitdagend blijven, hoe vaak je de game ook al gespeeld hebt.

Binding of isaac

The Binding of Isaac: Afterbirth + verschijnt ergens in maart voor de Nintendo Switch.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek