The Coalition kondigt 3 Gears of War games aan op E3

Gears of War

The Coalition, de makers van Gears of War, hebben 3 games aangekondigd op de E3-persconferentie van Microsoft. De aangekondigde games zijn Gears Pop, Gears Tactics en Gears 5. Gears Pop is een mobile game, Gears Tactics is turn-based en Gears 5 is het vervolg op Gears of War 4.

Op de E3-persconferentie van Microsoft zijn 3 nieuwe games aangekondigd in het Gears of War universum door The Coalition. De eerste game is Gears Pop, een mobile game. De tweede game is Gears Tactics, een Gears of War game met turn-based gameplay. De derde game is Gears 5, het vervolg op Gears of War 4.  Gears Pop en Gears 5 zullen ergens in 2019 uitkomen. De beelden van Gears Tactics zijn Pre-Alpha en er werd geen mogelijke releasedatum genoemd. De trailers van de 3 games kunnen hieronder gekeken worden:

Gears Pop

Gears Tactics

Gears 5

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek