The Crew 2 Closed Beta komt eraan

The Crew 2

De release van The Crew 2 komt steeds dichterbij. Mocht je niet zolang kunnen wachten dan kun je met wat geluk meedoen aan de Closed Beta

Ubisoft heeft aangekondigd dat de Closed Beta voor The Crew 2 zal plaatsvinden vanaf 31 mei om 9.00 uur tot 4 juni om 9.00 uur Engelse tijd. De Closed Beta zal op de PlayStation 4, Xbox One en Windows PC plaatsvinden. Spelers kunnen zich nu aanmelden voor een kans om beta toegang te krijgen op thecrewgame.com/beta. De pre-load is vanaf 29 mei 2018 beschikbaar voor geselecteerde spelers op alle platforms.

Tijdens de Closed Beta ervaren spelers het eerste niveau van het progressiesysteem als ze racen in de eerste vier disciplines – Street Race, Rally Raid, Powerboat en Aerobatics – tegen de achtergrond van een volledig opnieuw ontworpen VS via land, water en lucht . Om meer adrenaline gevoede ervaringen te creëren, kunnen spelers de Fast-Fav-functie gebruiken en direct hun voertuigtype veranderen afhankelijk van het type terrein dat ze zullen tegenkomen: een vliegtuig dat onder de Golden Gate Bridge in San Francisco vliegt kan in een boot veranderd worden met de aanraking van een knop.

Ontwikkeld door Ubisoft Ivory Tower in Lyon, Frankrijk. The Crew 2 laat spelers de sensatie beleven van de Amerikaanse motorsportgeest in een volledig opnieuw ontworpen VS. De speelplaats van het spel verlegt fysieke grenzen om race en open wereldfans hun vaardigheden te laten testen. Zowel solo of met vrienden, in non-stop competitie en verkenning. Van kust tot kust verkennen spelers Amerika en strijden ze om de grootste autosportkampioen te worden door een breed scala aan exotische auto’s, fietsen, boten en vliegtuigen te verzamelen en de motorsport op het land, op het water en in de lucht te domineren. Spelers vinden uitdagingen en inspiratie tussen vier verschillende autosport families: street racing, off-road, pro racen en freestyle, en krijgen een breed scala aan opties bij een brede selectie voertuigtypes.

Word jij uitgekozen om mee te doen aan de Closed Beta, laat het ons hieronder weten en vertel ons wat jij vind van de game.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek