The Crew 2 post-launch plan bekend gemaakt

The Crew 2

Ubisoft heeft de post-launch plannen onthuld voor de komende open-world race game The Crew 2.

De release van de game op de PS4, Xbox One en PC op 29 juni is pas het begin van de reis voor alle motorsport fans. Het development team zal belangrijke nieuwe content via reguliere updates toevoegen. Ook onthulde Ubisoft de Season Pass voor The Crew 2. Deze zal vanaf 29 juni te koop zijn en zal bij de game’s Gold Edition en Motor Edition zitten.

Grote gratis updates zullen om de drie maanden plaatsvinden om de game ervaring uit te breiden, de wereld te verrijken en nieuwe disciplines, modi en functies te introduceren. De eerste update van het spel, Gator Rush, zal in september 2018 worden uitgebracht en laat spelers genieten van een tropische cocktail van springerige en gekke races op allerlei soorten oppervlakken en speelterreinen, die een nieuwe en exotische discipline beheersen: de Hovercraft. Deze gratis update introduceert ook vijf volledig nieuwe voertuigen in de line-up, evenals het nieuwe zeldzaamheidsniveau “Legendary” op prestatieonderdelen die spelers in het spel kunnen verzamelen. Naast belangrijke updates worden er elke maand twee nieuwe voertuigen aan de bestaande opstelling toegevoegd.

Meer spannende nieuwe voertuigen en functies worden aangekondigd. Waaronder een gloednieuwe PvP modus gepland voor de tweede grote gratis update. Deze staat gepland om in december uitgebracht te worden.

“Continuous expansion and renewal has always been at the core of our vision for the franchise,” zei Ahmed Boukhelifa, Ivory Tower Managing Director. “For players, this means they will always find new activities and things to discover – or re-discover from another perspective.”

Spelers die op zoek zijn naar de ultieme The Crew 2 ervaring kunnen dit doen met de Season Pass:

  • Drie exclusieve voertuigen op de eerste dag. De Porsche 911 TURBO 3.6, de SUPERMARINE SPITFIRE MK IX en de ICE Marine BLADERUNNER 35
  • Zeven dagen vroege toegang tot de maandelijks toegevoegde voertuigen, in totaal 22 voertuigen
  • Eén exclusieve huislocatie en twee exclusieve outfits
  • VIP 20 procent korting op de game store

Voor meer informatie over The Crew 2 Season Pass, ga naar www.thecrewgame.com/seasonpass

Tags

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Luisterhoek