The Crew gratis op PC, zo kun je hem krijgen

The Crew Ubisoft Ubi30

Wil jij iets nieuws te spelen hebben op jouw computer? Ubisoft’s bekende racing game The Crew is nu volledig gratis te downloaden. Wees alert, dit geld alleen voor de PC versie. Deze actie is ingegaan door het dertig jarig bestaan van Ubisoft.

The Crew is een bekender race spel die jou een aantal voertuigen te bieden heeft waaronder motoren, auto’s en meer! De game kreeg niet de beste cijfers qua review. Maar hey, het is gratis! Om de game te krijgen kun je twee dingen doen. Of je gaat naar de Ubi30 webpage, of je download hem via je Uplay Launcher. Als je het via de site doet kun je het beste de instructies volgen. Mocht je het via de launcher doen, dan valt de grote banner wel op!

The Crew Bike vs Bike Ubisoft

Ubisoft is door het dertig jarig bestaan al een aantal maanden bezig met het weggeven van gratis games. Ubisoft is opgericht in 1986, het bedrijf heeft dus al flink wat jaartjes erop zitten. Laten we dit als gamers natuurlijk wel even waarderen! Andere freebies waren bijvoorbeeld:

  • Prince of Persia: Sands of Time (juni)
  • Splinter Cell (juli)
  • Rayman Origins (augustus)

The Crew krijgt ook een nieuwe expansion binnenkort genaamd Calling All Units. In deze expansion kun jij niet alleen de street racer zijn, maar ook de cop. Er komt een 12-mission storyline die het politie versus racer introduceert. Calling All Units komt 29 november uit voor alle platformen, lekker fijn dat je nu de base game gratis kunt krijgen voor je pc dus!

Ga jij de game downloaden nu hij gratis is, of heb je hem al? Laat het ons weten in de reacties hier beneden, wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek