The Crew gratis te downloaden voor PC vanaf 14 september

Ubisoft is 30 jaar en daarom delen zij iedere maand gratis games uit. De game die deze maand gratis te downloaden is, is The Crew. Hierna volgen nog twee games. Daarna is het over met de pret.

Op dit moment kun je nog Rayman Origins gratis de wacht in slepen. Maar vanaf 14 september is het tijd om The Crew te downloaden.

Om je gratis game te claimen hoef je alleen maar U-Play op te starten. Dit is het gaming platform dat Ubisoft hanteert voor hun PC games. Het is een soort van flashing versie van Steam met minder aanbod en met de focus gelegd op Ubisoft games en speciale edities van de studio.

Zodra je U-Play hebt opgestart zie je een banner met daarin UBI30 en “GET YOUR FREE GAME”. Óp dit moment staat hier nog Rayman Origins in, maar vanaf 14 september dus The Crew.

ubi30

Sinds juni is Ubisoft al bezig met iedere 30 dagen een game voor niks aan te bieden via het platform. De eerste was de klassieker: Prince of Persia: The Sands of Time. In july was het de originele Splinter Cell en op dit moment Rayman Origins. 14 september dus The Crew en deze zal voor 30 dagen gratis aangeboden worden. Zodra je de game claimt is hij voor altijd van jou.

Console gamer?

Helaas.. Maar Ubisoft heeft geen gratis games voor de console gamers. Misschien aan het einde van de rit een mooie troost? Waarschijnlijk niet. Maar hey, wat is leven zonder hoop?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek