The Crew: Wild Run beta begint bijna

17 November komt hij eraan, die expansion voor The Crew.. om deze expansion te laten testen door de spelers zal er een closed beta plaatsvinden tussen 15 en 19 oktober. In deze beta worden alle nieuwe modes, wagens, skillsets en uitdagingen getest.

Om te beginnen is hier voor jullie de trailer van The Crew: Wild Run:

Deze beta zal de spelers toegang geven tot ‘the gathering’, waarin honderden spelers tegelijk tegen elkaar kunnen racen, iets wat origineel is in de racing games over het algemeen, sowieso staat The Crew bekend als de meest gevarieerde race game tot nu toe, ooit! De game heeft de meest verschillende soorten aan auto’s, tuning, skills, maps, eigenlijk alles wat zo’n beetje. Tijdens de beta zullen spelers de mogelijkheid hebben om PvE en PvP missions te doen, hun rang te verhogen en nieuwe rewards te krijgen. Ook een hoop nieuwe shizzle om je auto’s een flinke aanpak te geven!

08132452-photo-the-crew-wild-run

Spelers kunnen in de beta gebruik maken van de volgende soorten auto’s:

  • Dragsters, bereik hoge snelheden en vlieg je tegenspelers voorbij. Hiermee laat je dus snelheid zien!
  • Drifters, Laat zien hoe veel controle jij bezit over je drift waggel en vlieg elke bocht door zonder een schrammetje op je auto te brengen.
  • Monster Trucks, maak salto’s en laat zien hoe bruut en wild jij kan zijn en deze ‘king of the road’ voertuigen.
  • Motors, voor de mensen die graag op twee wielen on- en off road willen proberen de auto’s bij te houden of misschien wel langs te gaan.

Ook zal de beta toegang geven tot de graphical update die de game krijgt, met een hoop nieuwe gebieden en oude gebieden die een flink nieuw lakje hebben gekregen, see what i did there.. in ieder geval zal deze beta genoeg met zich mee brengen en kijken wij sowieso uit naar de volledige uitbreiding.

The Crew: Wild Hunt zal 17 november beschikbaar zijn voor PS4, Xbox One en PC, ga jij hem spelen? Laat ons weten wat jij vind in de reacties!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek