The Division 1.6 patch & public test server

Ubisoft heeft recent onthuld wat we mogen verwachten van de grote 1.6 update van The Division. De path notes zijn nu bekend. Daarbij is bekend geworden dat deze alvast zal releasen op een public test server. Onder andere de nieuwe Dark Zone zal worden uitgbreid.

Daarnaast komen er nieuwe areas, events en leaderboards. De Dark Zone zal ook op andere manieren veranderen. Het zal niet langer mogelijk zijn om DZ experience of geld te verliezen wanneer je verslagen wordt zolang je in een Rogue state bent. Daarnaast zal fast travel tussen Dark Zone checkpoints mogelijk zijn. Ubisoft waarschuwt dat de update nog in ontwikkeling is en dat er nog dingen kunnen veranderen.

The Division Update

In update 1.4 en 1.5 werd de hele end game veranderd om een nieuwe diepte en fun factor toe te voegen. Daarbij werd gear progression en character building flink aangepakt. Update 1.6 zal daarmee verder gaan. Er zijn namelijk nog een aantal dingen die anders moeten zegt Ubisoft zelf. Er gingen veel geruchten dat 1.6 de nadruk zou leggen op PvP. hoewel dit deels waar is gaat de update veel en veel verder dan alleen de PvP om zo een hoop dingen die 1.4 en 1.5 niet deden aan te pakken. Ubisoft hoopt dat de update meer diepte in de character building brengt en daarbij ook meer focus op keuzes en specialisaties legt.

PC spelers kunnen vanaf vandaag al de nieuwe veranderingen uitproberen. De Last Stand expansion zal echter niet beschikbaar zijn op de public test server. Deze zal later worden toegevoegd. Natuurlijk enkel voor de spelers die de content bezitten. De public test server blijft voorlopig ook PC exclusive. Ubisoft zegt hard te werken om de servers ook aan console spelers aan te bieden. Dit blijkt vooralsnog onmogelijk.

Een launch date voor de 1.6 update is nog niet duidelijk. Dat zal natuurlijk liggen aan hoe de public testing verloopt. Ubisoft heeft echter bekend gemaakt dat deze update en de Last Stand expansion niet het einde van de support voor The Division zal zijn.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek