The Division 2 voegt 8-speler Raids en specialisations toe

The Division 2

Zeven maanden na de uitbraak van het virus in The Division is het virus bijna overal uitgebrand, maar Amerika scheurt zichzelf uit elkaar. De mensheid keert tegen zichzelf om te overleven en alles ligt in puin. Het is opnieuw aan de Agents van The Division om tot hulp te schieten.

The Division Agents zijn de laatste laag van verdediging voor de inwoners van Washington D.C. Aan  het einde van je playthrough kies je een specialization met unieke wapens en abilities. In the Division 2 zijn raids opnieuw deel van de endgame content. Dit maal is het mogelijk om tot en met 8 man deze raids aan te gaan. In het eerste jaar zullen er drie nieuwe DLC’s worden toegevoegd aan The Division 2. Al deze DLC’s worden gratis en voor niets toegevoegd voor iedereen!

Dankzij de nieuwe specialization opties is teamwork nog belangrijker dan ooit en zul je gebruik moeten maken van verschillende specialiteiten om een raid succesvol te voltooien. Bekijk onderstaande cinematic trailer om een beeld te krijgen van de huidige staat in Washington D.C:

Bekijk hier beneden de gloednieuwe gameplay trailer om te zien wat jij mag verwachten in de nieuwe The Division vanaf 15 maart, 2019. Je kunt je nu alvast opgeven voor de Beta! Met wie ga jij de endgame content uitdagingen aan in The Division 2?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek