The Division bug eet daily missions op

The Division Dailies

De Daily hard en challenging missies in Tom Clancy’s The Division werken tijdelijk niet meer door een bug. Deze wordt spoedig opgelost en zal na de update van 12 april opgelost moeten zijn. Tot de update van 12 april zullen de daily missions niet bespeelbaar zijn.

Met de update van 12 april worden de bugs gefixt waardoor daily missions weer mogelijk moeten zijn. Er zal eerder geen patch uitgerold worden die dit probleem zal oplossen, dit laat Ubisoft weten via het Twitter account van The Division.

De update van april zal Incursions met zich mee brengen wat in deze game de vervanger is van Raids. Je kan matchmaking gebruiken om een team samen te stellen maar zoals je al verwacht is communicatie de sleutel tot succes. Er zijn namelijk geen checkpoints in de eerste Incursion, Falcon Lost. Iedereen dood? Opnieuw beginnen!

Andere features die de update met zich mee brengt zijn nieuwe gear sets waarbij gear pieces gematcht moeten worden voor een set bonus. Daarnaast zal trading worden toegevoegd zodat je met je vrienden kunt ruilen door je items op de grond te gooien zodat leden van je groep ze kunnen oprapen.

In de toekomst zullen we nogmaals een gratis update onder de naam ‘Conflict’ krijgen die een nieuwe Incursion zal toevoegen in Columbus. Kijken jullie al uit naar de Incursions?

Ubisoft zegt sorry voor het ongemak, maar helaas zullen jullie tot morgen moeten wachten, aangezien er dan toch al een update wordt uitgerold.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek