Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  3 uur ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  6 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago

Advertentie

The Division bug eet daily missions op

The Division Dailies

De Daily hard en challenging missies in Tom Clancy’s The Division werken tijdelijk niet meer door een bug. Deze wordt spoedig opgelost en zal na de update van 12 april opgelost moeten zijn. Tot de update van 12 april zullen de daily missions niet bespeelbaar zijn.

Met de update van 12 april worden de bugs gefixt waardoor daily missions weer mogelijk moeten zijn. Er zal eerder geen patch uitgerold worden die dit probleem zal oplossen, dit laat Ubisoft weten via het Twitter account van The Division.

De update van april zal Incursions met zich mee brengen wat in deze game de vervanger is van Raids. Je kan matchmaking gebruiken om een team samen te stellen maar zoals je al verwacht is communicatie de sleutel tot succes. Er zijn namelijk geen checkpoints in de eerste Incursion, Falcon Lost. Iedereen dood? Opnieuw beginnen!

Andere features die de update met zich mee brengt zijn nieuwe gear sets waarbij gear pieces gematcht moeten worden voor een set bonus. Daarnaast zal trading worden toegevoegd zodat je met je vrienden kunt ruilen door je items op de grond te gooien zodat leden van je groep ze kunnen oprapen.

In de toekomst zullen we nogmaals een gratis update onder de naam ‘Conflict’ krijgen die een nieuwe Incursion zal toevoegen in Columbus. Kijken jullie al uit naar de Incursions?

Ubisoft zegt sorry voor het ongemak, maar helaas zullen jullie tot morgen moeten wachten, aangezien er dan toch al een update wordt uitgerold.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek