The Division cheaters zijn gewaarschuwd

The Division Cheater

De april update van The Division komt met grot consequenties voor cheaters. Er zal gebruik worden gemaakt van een player reporting systeem waardoor spelers Ubisoft op de hoogte kunnen stellen van problematisch gedrag, waaronder het cheaten. Ubisoft heeft de maatregelen die zij willen treffen voorgelegd. Het bedrijf zal actie ondernemen tegen spelers die zich misdragen. Mogelijk zelfs met permanente bans.

Ubisoft legde in een State of the Game presentatie uit dat cheaters voor hun eerste offense een drie dagen lange ban kunnen krijgen. Spelers die een tweede keer betrapt worden op het cheaten zullen zelfs een permanente ban kunnen krijgen. The Division maakt al gebruik van server side cheat detection. Toch is het bedrijf dankbaar dat spelers het cheaten rapporteren aan Ubisoft. Vanaf volgende week zal de player reporting system dat nog gemakkelijker maken. Ubisoft geeft toe dat ze niet geheel blij zijn met de situatie. Het is iets waar het bedrijf aan werkt. Ze willen dan ook graag met betere oplossingen komen in de toekomst. Toch worden al veel cheaters betrapt en gestraft.

Ubisoft beweert echter dat door een power gap en een groot verschil in levels van spelers, het kan lijken alsof er een cheater in het spel is. Dat is niet altijd het geval. Ubisoft wil daarmee niet beweren dat de spelers fout zitten. Ze willen enkel duidelijk maken dat wanneer er geen actie wordt ondernomen na het reporten van een speler, er waarschijnlijk niet gecheat werd. Wanneer de patch uitkomt, op 12 april, zullen PC spelers in de chat een speler flaggen zodat Ubisoft nader onderzoek kan doen. De reporting feature werd tot nu toe alleen voor PC aangekondigd.

The Division Cheater

De april patch brengt grote veranderingen, het player reporting systeem is een van de weinige nieuwe features en veranderingen die volgende week zullen verschijnen voor The Division. Ook de raid achtige incursion zal met de patch mee komen. De volledige patch notes kun je hier bekijken.

 

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek