Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

The Division end game details binnenkort

The Division heeft net nog een grote update gekregen. De update bracht veranderingen aan de Dark Zone en een paar andere dingen. Dit is echter niet waar Ubisoft zal stoppen met de game. Ubisoft teasde namelijk dat er nieuwe end game activiteiten zullen komen. Er is een grote kans dat deze activiteiten zullen verschijnen in de content update van april.

Ubisoft maakte bekend binnenkort nieuwe end game activiteiten bekend te zullen maken. Het bedrijf beloofde dan ook om in de nabije toekomst te zullen gaan praten over deze content. Ubisoft is van plan om in de Special Report broadcast op Twitch over de content te gaan spreken. Een specifieke datum werd niet gegeven. De Twitch channel geeft een boodschap met de tekst “see you next Tuesday”. Hiermee wordt waarschijnlijk 29 maart bedoeld. Zoals eerder bekend gemaakt zal de eerste post launch content in april verschijnen. Deze werd “Incursions” genoemd. Hierin werd nieuwe end game activity speciaal gemaakt voor squad gameplay beloofd.

The Division end game

Teams zullen hun vaardigheden kunnen testen tijdens het aangaan van wat lijkt op een eindeloze stroom vijanden. Spelers zullen hierdoor high level wapens en equipment kunnen krijgen. Ook loot trading zal worden toegevoegd. Hier was voorheen al veel vraag naar. Spelers in dezelfde groep zullen tijdens co-op sessies hun loot kunnen ruilen. De laatste grote patch voor The Division was de 1.02 patch. Deze patch deed iets aan een aantal bugs. Zo verdween de “loot cave” waarin spelers een genaamde NPC konden farmen in korte tijd voor loot. Ook andere aspecten van de game kregen tweaks.

The Division kan beschreven worden als een groot succes. Het spel haalde 330 miljoen binnen in de eerste paar dagen. Dat gaat ver voorbij wat Destiny binnen bracht. In ieder geval één speler heeft de level cap binnen de Dark Zone gehaald na 130 uur in het spel te steken.

 

 

 

 

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: nicholasnoob

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek