The Division krijgt gratis updates en drie expansions

Ubisoft heeft de post-launch plannen voor The Division bekend gemaakt. Naast meerdere betaalde expansions (voor de DLC pass) krijgt de game een reeks van gratis updates die zullen volgen na de launch van de game in begin maart. De expansions zullen gedurende het jaar uitkomen. 

Er zullen drie betaalde expansions bij de DLC pass van The Division zitten. De expansions staan voorlopig bekend onder de namen Underground, Last stand en Survival. Ubisoft maakte enkele informatie bekend over de eerste DLC’s maar ging niet uitbundig op details in.Een indicatie van wanneer de DLC’s precies uitkomen gaf Ubisoft niet.

Expansion 1 zal Underground heten en zal een nieuw gebied beschikbaar maken. Spelers zullen een onbekend gebied in de onderwereld van New York City verkennen met zoveel als vier spelers voor heftige co-op actie.

Expansion 2 heet Survival. Spelers zullen zich in vijandig gebied bevinden en zullen daar moeten overleven. Naast het feit dat Ubisoft zegt dat deze DLC zelfs de meest ervaren spelers zal uitdagen, is niet veel bekend over deze DLC.

48574--bezig-xbox-one-krijgt-exclusieve-content-the-division

Over de laatste DLC, Last Stand, liet Ubisoft niets los. Meer informatie zal dus volgen in de misschien wel nabije toekomst.

Verder zal iedereen die de DLC pass koopt een sawed-off shotgun en een speciale set van outfits en weapon skins krijgen. Ubisoft vertelde daarnaast dat DLC pass houders speciale maandelijkse voordelen zullen krijgen waaronder exclusieve content drops en speciale events. Meer details zijn tot nu toe niet bekend.

Ook de prijs van de DLC pass is tot dusver niet bekend. De gratis updates voor The Division zullen nieuwe game modes bevatten. De eerste zal een co-op mode zijn. Spelers zullen moeten samenwerken voor unieke beloningen.

Ubisoft bevestigde al eerder dat Brooklyn geen deel zal zijn van de map in The Division. Of deze later zal komen in de vorm van DLC is niet bekend.

De closed beta is inmiddels al begonnen en zal tot zondag door gaan.

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek