The Division: open beta heeft een datum

The Division

Nog een tijdje en dan is het eindelijk zover: de game die hoge verwachtingen heeft en de titel The Division draagt komt dan uit. Als je voor die tijd de game nog even wilt testen, kun je aan de slag gaan met de open beta van het spel. De datum waarop je deze beta kunt spelen is vandaag vrijgegeven, namelijk 19 tot en met 21 februari!

Sinds de aankondiging op de E3 is er al veel informatie over de game naar buiten gekomen. Zo kun je op de console versie van de game instellingen aanpassen zodat de FPS kan verschillen. Ook is er al een gesloten beta geweest waar spelers aan de slag konden gaan met een vroege versie van de game. 8 maart komt de game daadwerkelijk uit in de winkels en digitaal, maar voor die tijd wordt er dus nog een open beta van de game gehouden om de laatste zaakjes glad te strijken en meer spelers voor te stellen aan dit spel. De open beta van het spel krijgt meer content dan de voorgaande gesloten beta. Ubisoft belooft nieuwe missies, maar ook kun je beloningen voor het spel vrij spelen wanneer je besloten hebt hem uiteindelijk te halen in maart. Ubisoft laat tevens weten dat zij eerdere problemen met cheaters bij de pc-versie van de gesloten beta hebben opgelost.

Tom Clancy’s The Division zal verschijnen op de Sony PlayStation 4, Xbox One en voor Windows PC. De open beta kan je spelen vanaf 19 februari en loopt tot en met de 21e van diezelfde maand. Wanneer je een Xbox One bezit heb je geluk, want dan kan je namelijk het spel een dagje eerder al op jouw console installeren.

Kijk jij uit naar Tom Clancy’s The Division? Ga jij de open beta ook nog een keer installeren op jouw platform voordat je een keus maakt? Laat het ons weten in de reacties!

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek