The Division: een Q&A met een Game Director

De eerste gratis update voor The Division zal vanaf 12 april alweer te downloaden zijn op alle platformen. De ‘Incursions’ update brengt een aantal leuke nieuwe features inclusief supply drops, loot-sharing en een uitdagende endgame battle voor alle top-level spelers!

Ubisoft heeft even om de tafel gezeten met Game Director, Petter Mannerfelt, en hem natuurlijk een aantal vragen gesteld om voor jullie, het publiek, te beantwoorden. Wij zullen deze vragen voor jullie opsommen hier beneden, maar eerst, een leuke tweet van Kotaku.

 

Natuurlijk werd Mannerfelt een aantal leuke vragen gesteld zoals welke content de update aan de game zal toevoegen:

  • Content voor alle spelers: PvE, PvP, solo of co-op.
  • Falcon Lost is de eerste Incursion, een uitdagende battle voor de echte spelers.
  • Dagelijkse en wekelijkse opdrachten voor alle spelers met speciale rewards.
  • Nieuwe gear-sets en high-end wapens met meer en betere stats.
  • Supply drops en loot-sharing.

Ook werd hem gevraagd wat de gameplay mechanics van deze nieuwe challenging endgame dan is. Mannefelt geeft aan de de PvE endgame een group activity zal zijn gemaakt voor een team van vier spelers. In Falcon Lost zal de ‘boss’ beschermd worden door een leger van sterke Last Man Battalion soldaten en dodelijke assets. Het gaat zich bij deze gevechten niet alleen om hoeveel damage je wapen doet, of hoeveel health je hebt. Nee! Je moet daadwerkelijk samenwerken, gebruik maken van het gebied en je attributen en gebruik maken van teamwork wil je dit halen. Het zal een lang gevecht zijn maar uiteindelijk is de loot het waard, en daar doen we het voor.

The Division Incursions

Hoe werkt loot-sharing? Dit is een vraag die ook gesteld werd en het werkt zo: zie het als een trading-system zoals in elke andere game die jou loot kan laten delen met je team. Dit werkt door items te droppen zodat de persoon die jij wilt hem kan oppakken. Let dus op dat niet de verkeerde persoon dit doet! Over de supply drops was niet veel te zeggen behalve dat deze in de Dark Zone zijn (natuurlijk) en dat deze hogere loot bevatten dan voorheen, maar natuurlijk wel moeilijker zijn!

The Division Incursions Environment

Er zullen drie nieuwe high-end wapens geïntroduceerd gaan worden en vier top-of-the-line gear sets die voor elke gameplay stijl anders is.

  • Tactician’s Role voor support.
  • Striker’s Battlegear voor dps (damage).
  • Sentry’s Call voor de echte sniper.
  • Path of the Nomad voor explorers en solo spelers.

Division All Roles Incursion Expansion

Heb jij al zin in de expansion voor The Division? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Ben je nog niet level 30? Better hurry up..

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek