The Division ISAC Weekly Assignment, in detail

Division Operation ISAC

Ubisoft heeft de nieuwe Weekly Assignment aangekondigd voor deze week als onderdeel van de Operation ISAC wekelijkse series. Deze functie heeft zijn debuut gemaakt met de grote Incursions update eerder deze maand.

Zoals in de video hier beneden wordt uitgelegd, is de uitdaging van deze week om tools te verzamelen en Rikers te vermoorden. Ook zul je hierbij Elite NPCs moeten neerhalen! Spelers moeten daarbij nog tien missies doen op hard difficulty. De spelers die dit allemaal doen binnen de tijd krijgen een reward. Wat deze beloning zal zijn is nog niet bekend.

The Division Operation ISAC Weekly Assignment (deze week):

  • Collect 30 Tools // ISAC exe
  • Kill 50 Rikers in the Dark Zone
  • Kill 20 Elite NPCs
  • Complete 10 Main Missions on Hard Difficulty

Elke week komen dus nieuwe Assignments, blijf deze dus zeker op onze website bekijken!

Veel spelers zijn het niet helemaal eens met al deze verandering omdat er vooral op de PC versie van The Division nog een aantal grote bugs en exploits aanwezig zijn. Waarschijnlijk is het team hier wel aan bezig maar alsnog zijn veel mensen sceptisch hierover, wat wel begrijpelijk is! Wat vind jij van de state of game tot nu toe en op dit moment?

The Division Factions

De Factions binnen The Division.

In ander nieuws: Ubisoft heeft recentelijk aangekondigd dat wekelijks onderhoud van de game nu niet meer op dinsdag plaats zal vinden, maar op donderdag. Dit zal niet in combinatie zijn met de wekelijkse ISAC uitdagingen en beloningen. Deze zullen gewoon op dinsdag herstarten.

Zelfs FOX News weet dat The Division niet op het niveau zit dat het moet zitten. Een newsreader laat het hele publiek lachen met zijn kritiek op de game, die hij random aangeeft tijdens een reading.

Wat vind jij van deze weekly assignments, is het de beloning waard? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

 

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek