The Dwarves kickstarter project

Emrys Nieuws 1.441 views 0 0
The Dwarves

Het nieuwe en tegelijk ook derde Kickstarter project van KING Art Games is begonnen. Deze nieuwe Fantasy Role Playing Game gaat over Dwarves, ja de bier zuipende vechtende dwergen met baarden, krijgen hun eigen game. The Dwarves word volledig gefinancierd met dit Kickstarter project wat je nog tot 8 oktober kunt steunen. Zij hopen op $260.000,- om The Dwarves uit te kunnen brengen.

Als je meer bier, baarden en gevechten nodig hebt is The Dwarves iets voor jou.

  • In dit spel leer je alles over het coolste fantasie ras dat er is: Dwergen;
  • Verken een enorme speelwereld met een steeds groter groeiende groep van characters;
  • Ervaar een episch verhaal met vele optionele side-quests en moeilijke beslissingen;
  • Ontdek unieke eigenschappen van je verschillende characters en verbeter hun vaardigheden;
  • Vecht tegen honderden vijanden in epische real-time gevechten die dynamische actie en tactische diepgang combineert.

KING Art Games wil The Dwarves in halverwege 2016 uitbrengen op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Hierbij willen zij in het vierde kwartaal van 2015 een Alpha versie uitbrengen voor iedereen die met $45,- of meer heeft gesteund, en een Beta versie voor het eerste kwartaal van 2016 voor iedereen die $30,- of meer heeft gesteund. Deze Alpha en Beta versies zullen alleen beschikbaar zijn voor PC gebruikers.

“We at KING Art Games are thrilled that story-based tactical RPGs are making a comeback thanks to Kickstarter. We always loved these games and we work hard to be part of this renaissance!”

The Dwarves is een singleplayer game en geeft je genoeg tijd voor je beslissingen waar ze “Combat Focus” voor gebruiken, eigenlijk een soort bullet time dus. The Dwarves is gebaseerd op het eerste boek van de internationale best seller, fantasie- serie van de Duitse schrijven Markus Heitz. Je speelt als Tungdil, een dwerg die opgroeide tussen mensen en kreeg zijn kennis van “The five Dwarven Kingdoms”, hij gaat op een grootse reis door “Girdlegard”. Je zult reizen op een kaart van de game wereld die leeft met geallieerde legers, hordes van vijanden en NPC’s. Als je bondgenoten of handelaars ontmoet kan je met ze praten, handelen en misschien hebben ze wel een quest voor je. Er zijn ook willekeurige gebeurtenissen en ontmoetingen die overal in de wereld voorkomen. Ook zijn er een paar honderd waypoints op de kaart waar je naar kunt reizen. Je zult vaak wisselen naar een meer gedetailleerde weergave, waar je belangrijke locaties kunt verkennen en verborgen puzzels kunt oplossen.

Je kunt hier de Kickstarter site bekijken en steunen.

Halverwege 2016 zal The Dwarves uitkomen voor PC, PlayStation 4 en Xbox One.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek