The Elder Scrolls Online: Gameplay trailer voor Morrowind is hier

The Elder Scrolls Online Morrowind

Choo Choo! All aboard the hype train! Althans, fans van Skyrim en The Elder Scrolls Online zullen een grootse hype hebben voor de nieuwe Return to Morrowind expansion. Drie weken geleden werd deze uitbreiding aangekondigd via een cinematic trailer, nu is het tijd voor wat gameplay beelden! Bethesda is nog lang niet klaar om TESO op te geven en de game zit momenteel in een piek qua aantal actieve spelers.

Dit is met name door dat de game in eind 2016 zodanig aangepast was dat veel spelers terug kwamen en er veel nieuwe spelers bij kwamen. Met name dankzij de One Tamriel update, die ervoor zorgde dat iedereen samen kon spelen op elk level en met welke faction dan ook. Nu is het tijd voor Skyrim fans om de dagen in Morrowind te herleven.

De Morrowind expansion zal vanaf 6 juni beschikbaar zijn voor op de PC, Xbox One en Playstation 4 en Mac. Ga jij hem spelen? En waarom, puur voor de nostalgie of is er meer? Laat het ons weten!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek