The Elder Scrolls Online: One Tamriel update is er

The Elder Scrolls Online One Tamriel

ZeniMax Media Online Studios heeft de One Tamriel update voor The Elder Scrolls Online uitgebracht voor op de Playstation 4 en de Xbox One. Deze update zorgt ervoor dat jij met iedereen kunt spelen: Waar je wilt, wanneer je wilt en hoe je dat wilt. Dit komt door een nieuw scaling systeem. Maar er is meer!

De PC versie kwam eerder in oktober al uit, maar nu is de console versie er ook! Deze update is waarschijnlijk één van de belangrijkste patches die de game ooit gehad heeft na het weghalen van de maandelijkse betalingsfunctie.  Omdat elke zone zich nu scaled naar jouw level, zoals we ook in World of Warcraft: Legion gezien hebben, kun jij met je vrienden spelen wanneer je wilt. Je kunt jouw max level character gebruiken om jouw vrienden op een eerlijke manier te helpen met de game, of andersom!

  • A re-design of Craglorn to allow for solo or grouped play
  • Dueling against other players in any PvE zone–be sure to check out Hammerdeath Arena!
  • New Weapon Ultimates for all weapon skill lines
  • Normal and Veteran difficulties for all dungeons
  • More rewards more often, at a predictable rate for Undaunted Pledges
  • 30 new Item Sets, 110 dungeon achievements, 3 crafting Motifs, and 16 Monster Masks

Zoals je hier boven kunt zien is Craglorn ook compleet aangepast speciaal voor deze update zodat hij perfect in het One Tamriel idee past. Dueling is nu een ding, iets waar veel spelers al een tijdje om vragen. Het reward systeem is aangepast zodat de game de spelers meer beloond, dit was voorheen een beetje achtergesteld. Er zijn nieuwe item sets, achievements en meer! Ook de Crown Store heeft wat leuke en frisse items te koop. De update is volledig gratis voor iedereen die de game heeft.

Voor meer informatie over de update kun je op de website van TESO kijken. Het is een MMORPG waar je van moet houden, maar je kunt niet zeggen dat hij niet genoeg aandacht en content krijgt! De update is nu volledig gratis te downloaden voor console en PC!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek