The Elder Scrolls VI release zal minimaal 2021 zijn

Met de veelbelovende teaser en aankondiging van Bethesda’s The Elder Scrolls 6 tijdens E3 sprongen veel fans blij in de lucht. Helaas is in een gesprek met Nu.nl gebleken dat de game niet voor 2021 uit zal komen, zo laat Hoofd developer Todd Howard weten.

Todd Howard had er het volgende over te zeggen

“De game bevindt zich nog in een erg vroege fase van de ontwikkeling”, Op het moment werken we nog aan het concept en het ontwerp.”
“We kondigden dit jaar allemaal andere games aan. De kans is groot dat gamers zich afvragen of er ooit een nieuwe Elder Scroll aankomt. Daarom hebben we de game vast getoond, om fans gerust te stellen.”

In het huidige ontwikkelings stadium is het spel nog steeds niet speelbaar, op het allervroegst komt het spel pas na 2020 is de schappen te liggen. Met de huidige technologie kunnen we niet garanderen dat de game beschikbaar zal zijn op de consoles van dit moment, De kans is dus groot dat het spel zal worden uitgebracht bij de volgende generatie consoles. Als het mogelijk is om het nog uit te brengen op de huidige consoles zou leuk zijn, maar we kunnen momenteel nog niets met zekerheid zeggen.

Heb je de E3 trailer gemist? bekijk hem hier!

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek