The Evil Within 2 Launch Trailer is nu uit

Bethesda UK heeft de launch trailer van The Evil Within 2 op YouTube geplaatst. De release van de game is niet ver meer. Deze zal namelijk plaatsvinden aanstaande vrijdag. Hier is bewust voor gekozen, omdat het dan vrijdag de 13e is. In The Evil Within 2 speel je het verhaal van detective Sebastian Castellanos. Het verhaal gaat verder waar het eerste deel is geëindigd. Sebastian heeft zijn dochter, Lily, verloren in een brand, maar krijgt aan het begin van de game het schokkende nieuws dat zijn dochter nog in leven is. Zijn vrouw vertelt namelijk dat ze gekidnapt is door het bedrijf Mobius voor een experiment. Mobius is namelijk bezig met het creëren van een alternatieve werkelijkheid en hun experiment is een werkelijkheid gebaseerd op Lily’s geest. Het doel van de game is om Lily te redden van Mobius, omdat het experiment gevaarlijk is voor haar.

The Evil

Sebastian wil dus zijn dochter redden van Mobius, maar om dit te kunnen doen moet hij het gevecht aangaan met de instabiliteit van het programma van Lily’s geest. In dit gevecht komt Sebastian meerdere van zijn angsten en trauma’s uit het verleden tegen. In de launch trailer krijgen we een aantal voorproefjes van deze angsten. Zo zien we bijvoorbeeld crab walking people en een volledig verbrande Lily. De gameplay van The Evil Within 2 is een survival horror game. In de game moet je op basis van het zoeken van resources, etc ervoor zorgen dat je de wereld van Lily’s geest kunt overleven.

The Evil Within 2 zal gerleased worden op 13 oktober voor PC, PS4 en Xbox One.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek