SPONSORS

PARTNERS

intheGame Kinguin Deals

Armin van Buuren – Sunny Days

Wolfenstein II: The New Colossus – Roswell Mission

The Flash geeft identiteit van Zoom weg! (Spoilers)

The Flash is bezig aan zijn tweede seizoen en kwam gister met een wel heel grote ‘spoiler’ in de vijftiende aflevering van dit seizoen! De identiteit van de grote villain, Zoom! Wil je geen spoilers omdat je de episode nog niet hebt gezien, lees dan niet verder!

The Flash, de snelste man ter wereld oftewel ‘Barry Allen’ is niet de enige speedster in het grote universum dat de serie met zich mee brengt. In seizoen één zagen we de lange zoektocht naar de identiteit van Reverse Flash en dit seizoen gaat het zich om een speedster van een andere wereld genaamd Zoom. Zoom komt hoogstwaarschijnlijk van Earth-2, dezelfde aarde maar in een ander universum. We hebben gezien dat in deze serie tijdreizen niks is met de snelheden die Barry bereikt maar is hij uiteindelijk snel genoeg om Zoom te stoppen? Nou.. Eén ding is zeker, en dat is dat we nu weten wie deze blauw-verpakte speedster is.. bekijk de foto hier beneden:


the flash jay zoom

Juist, Jay Garrick, dezelfde persoon die The Flash is in Earth-2. Betekent dit dan dat Zoom eigenlijk van dezelfde aarde als Barry en zijn team komt? Of misschien komt hij wel van een nog verder universum.. Hoe verwarrend deze serie ook is, uiteindelijk zullen we er vast en zeker achter gaan komen! Nu is aan jullie, het publiek, de vraag: van welke aarde komt deze Jay Garrick, kan jij dit raadsel kraken?! In de veertiende aflevering van dit seizoen zien we hoe Jay Garrick van Earth-2 in de laatste minuut vermoord word door Zoom, en het enige wat deze villain hier over te zeggen heeft is ”Well, this is a complication”. Nu resteert alleen nog de vraag wie dan eigenlijk de man in het metalen masker is die Barry de hint geeft dat Jay de villain is…

Heb jij een mooie theorie over hoe dit seizoen zich verder uit zal gaan pakken? Laat het ons weten in de reacties hier beneden en discussieer! 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Azari

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO’s is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

Dit vind je misschien ook leuk...

 • LightSix

  Sja het is spannend dat zeker, Ik vermoed dat het iets met time travel te maken heeft op earth 2. De gast in het kooitje sja geen idee eigenlijk ik zou zeggen barrys vader op earth 2.

  Maar ja moeten nu een maandje wachten aangezien het 22 mrt pas weer uitgezonden gaat worden.

  • ik vermoed dat het hunter zolomon is van earth-2 die hetzelfde idee gedaan heeft als hunter zolomon bij dr wells in seizoen 1.

 • Gijsbert

  Over de man in het kooitje had ik hetzelfde idee als lightsix. Of in iedergeval een bekende in de serie. Zelf ben ik nog een beetje flabbergasted van de laatste aflevering

  • ik denk dat de man in het kooitje OOK Jay is, maar dan de echte van earth-1 OF dat het Wally van earth-2 is

 • LightSix

  Of moeten we nog verder out of the box gaan denken en is het oliver queen? 😛 aangezien we vaker wel een crossover hebben gehad met Arrow 😛

Advertentie

Deze maand

Spring naar werkbalk