The Flock, nu tijdelijk beschikbaar!

The Flock

The Flock, een asymmetrische multiplayer horror game van Vogelsap, een Nederlandse game studio! Het spel is slechts tijdelijk verkrijgbaar want het spel heeft een populatie van 215.358.979. Iedere keer wanneer er een speler dood gaat, gaat er een van de populatie af. Zodra de counter op 0 staat, is het spel niet meer te koop.

Vet! Een spel dat letterlijk een life-span heeft dat beïnvloed wordt door de spelers, zodra de populatie 0 is, en het spel uit de verkoop wordt gehaald kunnen alleen de spelers die The Flock hebben aangeschaft de grand finale spelen die het spel voor altijd zal gaan beëindigen.

De gameplay is gebaseerd op twee identieke rollen, namelijk: the Flock, en the Carrier. In ieder spel beginnen de spelers als een van the Flock, een skelet achtig beest met superkrachten en een behendigheid van heb ik jou daar. Jouw doel als the Flock is om de light artifact te zoeken en aan te raken, dit dingetje zal ergens in de map spawnen, of om degene achterna te zitten die op dat moment de light artifact in zijn bezit heeft. Zodra een van the Flock de light artifact in bezit heeft, wordt het een Carrier.

Als Carrier, kun jij de light artifact gebruiken om het gebied te verlichten, objectives te activeren en om Flocks te verbranden tot een klompje roet. Het licht schijnen op een bewegende Flock zal het in enkele secondes verbranden, maar als een Flock stilstaat veranderd het in een standbeeld en kun je schijnen met je lamp tot je een ons weegt. Pas op, want terwijl je de stilstaande Flock aan het beschijnen bent met je artifact, zitten de andere Flocks je wellicht van achteren te besluipen!

The Flock speelt zich af op post apocalyptische aarde in het jaar 3000, de zon is vernietigd en de planeet is compleet gedekt in duisternis. Enkele slimme onderzoekers bedachten een manier om zonlicht na te bootsen en slaagde erin om de light artifact te maken, helaas was dit te laat. De mensheid is al gedoemd.

The Flock is verkrijgbaar via Steam, The Humble Store en Vogelsap’s website voor 16,99 USD/EUR. Koop je het spel voor 27 augustus dan krijg je een extra key om aan een vriend te geven.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

dé Kijkhoek

dé Luisterhoek