The Game Awards nominaties worden binnenkort bekend gemaakt

Vergeet de EMA’s want nu komt het echte werk, The Game Awards-nominaties zullen volgende week dinsdag gehouden worden

Als eerste op de planning staat het benoemen van genomineerde games en ontwikkelaars om 18:00, er is nog niks bekend over de genomineerde games maar games zoals God of War, Red Dead Redemption 2, Monster Hunter World, Spider Man en Forza Horizon 4 lijken grote kansen te hebben.
The Game Awards zelf wordt op 6 december gehouden in Los Angeles. Zoals elk jaar worden de awards live uitgezonden en staan er naast de uitreikingen ook diverse nieuwe aankondigingen en trailers rondom aankomende games op stapel.

Tags

Over: Rowdy Leers

Mijn naam is Rowdy. Ik ben een fanatiek redactielid van intheGame.nl en sta altijd klaar om met iemand een gamepje te spelen. Mijn game avonturen zijn begonnen op de gameboy en sega en ben sinds mijn 3e levensjaar mijn toekomst al verloren.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek