The Last Guardian – 16 minuten gameplay footage

The Last Guardian

The Last Guardian is verschoven naar december. De ontwikkelaars hebben nog wat extra tijd nodig om de game op te poetsen zodat we na het lange wachten op deze hoog geanticipeerde game er volop van kunnen genieten. Helaas, iets later dan de bedoeling was.

Om de pijn te stillen heft DualShcokers twee video’s geüpload waarin we niet bewerkte gameplay beelden te zien krijgen. De video’s zijn individueel 7:50 minuten lang. Beide video’s bieden dus ongeveer 16 minuten aan gameplay. De beelden zijn afkomstig van een originele Playstation 4.

De reden waarom we zo ontzettend weinig te zien krijgen van deze game is omdat de game volgepropt zit met story content. Om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk verklapt wordt, krijgen we zo min mogelijk te zien.

Zoals verwacht zie je in bovenstaande beelden een hele hoop puzzels. We krijgen niets mee van het verhaal waardoor hetgeen wat te zien is misschien niet even interessant is als de lottotrekking, maar gelukkig zien we wel dat de game er ontzettend mooi uit ziet. In de tweede video zien we een bekend fragment, namelijk een die bijna identiek is aan de demo die werd getoond tijdens de persconferentie van Sony van de E3 in 2015.

Nadat The Last Guardian werd aangekondigd voor de Playstation 3 in 2009, gaat deze nu verschijnen voor de Playstation 4 op 6 december van dit jaar (2016). 

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek