Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

The Last Guardian – 16 minuten gameplay footage

The Last Guardian

The Last Guardian is verschoven naar december. De ontwikkelaars hebben nog wat extra tijd nodig om de game op te poetsen zodat we na het lange wachten op deze hoog geanticipeerde game er volop van kunnen genieten. Helaas, iets later dan de bedoeling was.

Om de pijn te stillen heft DualShcokers twee video’s geüpload waarin we niet bewerkte gameplay beelden te zien krijgen. De video’s zijn individueel 7:50 minuten lang. Beide video’s bieden dus ongeveer 16 minuten aan gameplay. De beelden zijn afkomstig van een originele Playstation 4.

De reden waarom we zo ontzettend weinig te zien krijgen van deze game is omdat de game volgepropt zit met story content. Om er voor te zorgen dat er zo min mogelijk verklapt wordt, krijgen we zo min mogelijk te zien.

Zoals verwacht zie je in bovenstaande beelden een hele hoop puzzels. We krijgen niets mee van het verhaal waardoor hetgeen wat te zien is misschien niet even interessant is als de lottotrekking, maar gelukkig zien we wel dat de game er ontzettend mooi uit ziet. In de tweede video zien we een bekend fragment, namelijk een die bijna identiek is aan de demo die werd getoond tijdens de persconferentie van Sony van de E3 in 2015.

Nadat The Last Guardian werd aangekondigd voor de Playstation 3 in 2009, gaat deze nu verschijnen voor de Playstation 4 op 6 december van dit jaar (2016). 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek