The legend of heroes: trials of cold steel verkrijgbaar

Nieuwe standalone in de “trials” RPG franchine krijgt vele verbeteringen op de vertrouwde formule. Met cross-save tussen ps3 en vita maakt de serie een westers debut met de limited “Lionheart editie”.  Ook zal er een standaard editie verschijnen met een 140 pagina tellende art book van de game en de sequel die in 2016 zal uitkomen.

Xseed Games, de publishing brand van Marvelous USA inc, heeft aangekondigd dat de standalone entry in de Trials serie van RPG’s vanaf heden beschikbaar zal zijn in Noord-Amerika voor de playstation 3 en de PSvita. Het spel zal afspelen in hetzelfde continent als de fan-favoriet Trials in the Sky. Trials of Cold Steel brengt een hoop nieuwe features en een goed inelkaar gestoken verhaallijn die zowel nieuwe spelers als fans van de serie zal aantrekken.

Zowel de standaard editie als de Lionheart editie zal in winkels beschikbaar zijn. De Lionheart editie zal een 140 pagina tellende artbook van zowel het spel zelf als de 2016 sequel The Legend of Heroes: Trials of Cold Steel II bevatten. Daarnaast zal een emblem pin van de Erbonian Empire in de custom collectible box die gemaakt is voor beide titels bevatten.

the-legend-of-heroes-trails-of-cold-steel-06-05-15-1

The legend of heroes: trials of cold steel zal verder bouwen op de geliefde Trials franchise door verbeteringen aan de oude formule te brengen terwijl de sterke storytelling die de fans verwachten zal worden behouden. Spelers zullen in de rol kruipen van speciaal geselecteerde militaire studenten om het mysterie van de politiek van het Erebonian Empire te onthullen. Spelers zullen goed moeten graven in de lore van de game. De hoofdrolspelers zullen genieten van het leven in de Thors militaire academie en zullen daar veel andere personages leren kennen. Via de tactical-turn based combat system zullen spelers groeien en nieuwe vaardigheden leren doormiddel van het Link systeem. Ook zal een ARCUS systeem komen dat een gestroomlijnde versie van het oude Orbment systeem is. Dit systeem zal snellere customization en upgrades mogelijk maken. Ook indrukwekkend is de cross-save functie voor spelers met zowel een ps3 en een psvita.  Door de cross-save functies zullen spelers nu onderweg of buiten huis verder kunnen gaan waar ze thuis gebleven waren.

De standaard editie zal zo’n $39.99 kosten waar de Lionheart editie $49.99 zal kosten. Een PAL versie van het spel zal in de nabije toekomst ook verschijnen.

 

Tags

Over: Nicholas North

Casual gamer, student, beast uit Tilburg. Voorliefde voor JRPG's (waaronder vooral de Tales Of serie) Pokemon, Monster hunter en voor de afwisseling hier en daar een shooter

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek