The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt 3 maart

Een hele tijd geleden verschenen er geruchten dat de game uitgesteld zou worden en niet gelijk zou verschijnen met de nieuwe console.Een hele tijd later verschenen er weer geruchten dat de game toch nog op tijd klaar zou zijn voor de release van de Nintendo Switch. Gelukkig is het laatste ook waar, want de game verschijnt 3 maart! Bekijk ook even de gloednieuwe adembenemende trailer!

De nieuwe The Legend of Zelda game: Breath of the Wild verschijnt toch gelijktijdig met de Nintendo Switch op 3 maart 2017.

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek