Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  3 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  4 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  6 dagen ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  6 dagen ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  1 week ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  1 week ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  3 weken ago

Advertentie

The Park opent haar poort voor consolegamers

Funcom, de makers van de nu al succesvolle psychologische horror single-player ervaring “The Park” hebben vandaag aangekondigd dat het horror thema park binnenkort ook open gaat voor de Playstation 4 en Xbox One spelers. Dit zal de eerste console release van Funcom zijn in 10 jaar!

Funcom gaat het mogelijk maken om “The Park” uit te brengen op de consoles via het ID@Xbox self publising program. In het eerste kwartal van 2016 zal de game naast PC dus ook op de Playstation 4 en Xbox One gespeeld kunnen worden.

“Encouraged by the positive reactions we have received on the Windows PC version, we are very excited about bringing it to consoles,” Zei Funcom CEO Rui Casais. “Exploring a dark, sinister and frankly terrifying location from the comfort of your sofa, with the lights turned off and controller in hand, is sure to be a very rewarding experience.”

The Park is sinds Halloween dit jaar verkrijgbaar op Steam en doet het aardig goed onder de PC gamers, het spel krijgt veel positieve feedback. Het werd een hele populaire titel onder de streamers en trok de aandacht van vele Twitch bezoekers, ook de “Let’s Plays” op Youtube begonnen al snel op te duiken. Na al deze postieve feedback gaat Funcom het publiek uitbreiden door ook de Console spelers het spel aan te bieden.

In “The Park” stap jij in de schoenen van Lorraine, een moeder wiens zoon is vermist. Je zoontje zit ergens in het “Atlantic Island Park” en jij moet door het vervallen attractie park heen en het opnemen tegen paniek en paranoia terwijl je langzaam Lorraine’s verhaal ontdekt en de geschiedenis van het park zelf. Het spel is ongeveer twee uur lang en legt de focus vooral op het ontdekken en het vertellen van een verhaal.

Hebben jullie deze horrorgame al gespeeld? Hoe bevalt het?

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

De luisterhoek

De kijkhoek