Na 6 jaar is er eindelijk een nieuwe Predator film in productie

the predator

Vanaf het kijken van de eerste Predator film met Arnold ben ik een grote fan van de franchise. Nu na 6 jaar wachten is 3 dagen geleden een van mijn grote wensen uitgekomen. De productie van een nieuwe Predator film is gestart! Nu moeten we nog nog een jaar wachten tot “The Predator” uitkomt. Mits hij niet uitgesteld word.

De film wordt geregisseerd door Shane Black (bekend van oa Iron Man 3, Kiss Kiss Bang Bang en The Nice Guys). Voor ons fans van de franchise ook bekend als Hawkins, de eerste teammate die werd vermoord in de originele film uit 1987. Met hem als regisseur mogen we hopen dat deze film de franchise eer zal doen.

predator

Wat tegenwoordig een hele trend is geworden om een remake te maken van oude klassieke films en daardoor volgens mij meestal een afbraak van de franchise te creëren, kijk maar naar de remake van A Nightmare on Elmstreet. Gaan ze met Predator gelukkig een andere weg en kiezen ze voor een reboot. Dat betekent dat deze film in de wereld van de eerste 2 films uit 1987 en 1990 afspeelt en word geplaatst in het heden (maart 2018).

Details over de film worden zwaar bewaakt. De film wordt benoemd als een horror sci-fi western, dus mag je ervan uitgaan dat deze film zich niet in de jungle of een grote stad zal afspelen zoals de eerste 2. Dat de film de titel The Predator heet heeft ook een reden die nog niet bekend is. Wat we wel weten is dat de beurs flink word opengetrokken en deze film met een flink budget alles goed moet gaan doen.

Deze cast foto werd door Shane Black gedeeld via Twitter.

the predator

De acteurs van The Predator zijn Boyd Holbrook, Keegan-Michael Key, Trevante Rhodes, Olivia Munn, Sterling K. Brown, Jacob Tremblay en het recente castlid Thomas Jane.

Een van de grote vraagstukken over deze film is: komt Major Alan “Dutch” Schaefer A.K.A. Arnold Schwarzenegger terug? Shane Black zei hierover in een interview dat hij hier niks over mocht zeggen. Het word dus niet ontkent. We moeten nog even wachten of hij een flinke rol of een cameo krijgt of dat hij helemaal niet te zien is.

De originele movie poster:

the predator

Ben jij ook zo enthousiast en kun je eigenlijk niet wachten? wil jij Arnold terug zien in deze film? laat het ons weten.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek