The Quiet Man geteased door Square Enix

The Quiet Man

Het is de beurt aan Square Enix om de show te stelen. Kingdom Hearts III, Octopath Traveler, Final Fantasy en Tomb Raider. Gelukkig heeft Square Enix ook nog een aantal verassingen achter de hand. The Quiet Man is daar één van.

We hebben op dit moment enkel een teaser trailer over de game, maar we zullen in augustus meer informatie krijgen. Hoogstwaarschijnlijk zal dit tijdens Gamescom gebeuren.

Het is nog niet helemaal duidelijk waar deze nieuwe game over gaat, de hoofdpersonage lijkt een dove jongeman te zijn die om de een of andere reden twee andere dudes een flinke klap verkoopt. Het ziet er lekker strak uit. Laten we hopen dat dit in-game beelden zijn en geen pre-rendered footage, maar dat zal waarschijnlijk niet het geval zijn. Meer in augustus! Wij houden je live vanuit Gamescom op de hoogte van het laatste nieuws omtrent deze nieuwe vreemde game van Square Enix!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek