The Resistance komt vandaag naar Call of Duty: WW2

the resistance

De langverwachte DLC Pack The Resistance bied fans nieuwe multiplayer maps, war mode missie en een nieuw nazi zombie hoofdstuk.

Spelers kunnen vanaf vandaag deelnemen aan het verzet. Call of Duty: WWII – The Resistance is nu verkrijgbaar, eerst beschikbaar op PlayStation 4. Deze zit boordevol nieuwe multiplayer-content en biedt drie nieuwe multiplayer maps en een geheel nieuwe multiplayer missie met War mode. Ook bevat dit DLC Pack The Darkest Shore, Een angstaanjagend nieuw hoofdstuk in de Nazi Zombie saga.

In The Resistance zullen spelers vechten in iconische WW2 locaties, van Parijs tot Praag, allemaal gecentreerd rond historische opstanden in drie nieuwe multiplayer maps en een geheel nieuwe War Mode map.

  • Valkyrie: Deze kaart ligt in The Masurian Woods, Oost Pruisen, deze map werd geïnspireerd door The Wolf’s Lair – Hitler’s hoofdkwartier aan het oostfront tijdens Operation Barbarossa – de nazi invasie van de Sovjet Unie. Dit is een middelgrote kaart met meerdere overwatch posities en mounted machinegeweren.
  • Anthropoid: Deze kaart is gevestigd in Praag, Tsjechoslowakije en is geïnspireerd op Operation Anthropoid, de beroemde moordaanslag op een hoge Duitse officier tijdens de Tweede Wereldoorlog. Deze kaart wordt verdeeld door een rivier, met lang flankerende paden die door sluipschutters kunnen worden gebruikt voor afstandsaanvallen.
  • Occupation: In deze remake van een klassieke Call of Duty map vechten spelers door de straten en winkels van het door Duitsland bezette Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nabijgelegen huizen en winkelpuien bieden verdedigende posities voor hinderlagen en herstel.
  • Operation Intercept: De nieuwe War Mode ervaring speelt zich af buiten St Lo, Frankrijk, jij gaat op een stedelijke reddingsmissie om verzetsstrijders te redden die per trein worden vervoerd. Het eerste doel aan de geallieerde kant is het bevrijden van de strijders, gevolgd door de vernietiging van belangrijke communicatieapparatuur en eindigt met het stoppen van een trein.

 The Darkest Shore.

Slechts enkele dagen na de gruwelijke ramp van Mittelburg heeft de bemanning informatie ontvangen die suggereert dat Doktor Straub zich op een eiland net ten noorden van Duitsland bevind. Het eiland is bedekt met mist en zit vol met de undead. Marie, Drostan, Olivia en Jefferson zullen dit en nog veel meer moeten bestrijden om de verborgen mysteries te ontdekken.

the resistance

The Resistance is vanaf nu verkrijgbaar voor €14,49. Heb jij een Season Pass dan mag je hem gratis downloaden.

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek