The Sims 4 ondersteunt cheats en de transgender update

De Sims 4

De Sims 4 gaat cheats ondersteunen, evenals de transgender karakter update wanneer de game later dit jaar op de PS4 en Xbox One wordt gereleased. De ontwikkelaars achter het spel onthullen ook extra plannen om meer functies en inhoud van de PC versie van het spel te brengen naar de consoles.

De Sims 4 voor de consoles krijgt Premium DLC Packs
De ontwikkelaar van The Sims 4 heeft de afgelopen week gestaag meer details over de PS4 en Xbox One versie van het spel bevestigd. Op Twitter schreef en bevestigde, de senior producer Michael Duke, dat het spel cheat support krijgt bij de release, maar dit zou te kosten gaan van de PS4 trofeeën en Xbox One prestaties voor de spelers die beslissen om ze te gaan gebruiken.

In een aparte FAQ voor het spel bevestigde EA ook dat in The Sims 4 de gender update en de Create A Sim revisie ook beschikbaar zullen zijn bij de PS4 en Xbox One release. Met deze specifieke update kunnen spelers transgenders maken, voor de eerste keer in de geschiedenis van deze gameserie. Hierbij worden de beperkingen op geslachtskleding verwijderd, evenals de opties voor stem- en looppatroon.

De Sims 4 console DLC
Maar dit zijn niet de enige elementen van de PC versie van het spel dat The Sims 4 spelers op PS4 en Xbox One van kunnen gaan genieten. Op het officiële forum van het spel, verklaarde SimGuruDrake van het ontwikkelingsteam, dat ze van plan zijn om de reeds bestaande DLC’s naar de consoleversies te brengen.

Het is onduidelijk welke DLC er als eerste beschikbaar zal zijn, aangezien de uitbreidingen, zoals The Sims 4 Get Together, veel groter is dan bijvoorbeeld The Sims 4 Kids Room Stuff-pakket. SimGuruDrake heeft echter ook bevestigd dat consolespelers geen toegang zullen krijgen tot toekomstige DLC’s die voor de PC gaan komen. En dat is goed nieuws voor de PC gamers die bang waren dat ze op een of andere manier aan het korte einde van de stick zouden trekken na de release op de console.

De Sims 4 wordt gereleased op 17 november voor PS4 en Xbox One.

Tags

Over: Peter Ernster

Ik ben Peter, gamer van kinds af aan. Ik schrijf momenteel het liefst over alles wat met Esports te maken heeft. Playstation Fanboy , PC gamer en een trouwe kijker van League of Legends Esports en andere Esports. Ik werk momenteel bij een AV bedrijf in Capelle aan den IJssel.. Naast gamen en Esports kijken, spendeer ik graag mijn tijd met mijn lieve vriendin en vrienden.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek