The Surge 2 aangekondigd voor 2019

The Surge 2

Tijdens een evenement in Parijs heeft Focus Home Interactive nieuwe games aangekondigd. Eén van de nieuwe games zal The Surge 2 zijn. De game staat gepland voor release in 2019. Dit betekend dat de game zo’n twee jaar later verschijnt ten opzichten van het eerste deel.

The Surge was een Souls-achtige RPG die in mei van dit jaar verscheen voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Het vervolg zal op dezelfde platformen gaan verschijnen en biedt eigenlijk meer van hetzelfde, maar dan ook echt meer.

The Surge 2 zal trouw blijven aan het eerste deel met een dynamisch limb targeting systeem. We weten in ieder geval al dat Focus Home Interactive de nu al diepe character progression nog meer zal gaan uitbreiden en verbeteren.

Deck13 zal gebruik maken van een geupgrade en verbeterde enige waardoor ze voor The Surge 2 compleet nieuwe omgevingen kunnen ontwikkelen. Het vervolg van de game zal een verwoeste stad bevatten die groter is dan die uit deel 1 en meer ambitieuze level design kent. Wat we hieronder mogen verstaan blijft nog even een vraag. Meer wapens, abilities, implantaten, drones, vijanden en bosses zullen worden toegevoegd.

The Surge 2 staat gepland voor 2019 voor de Playstation 4, Xbox One en PC. Zodra er meer informatie over deze game bekend wordt gemaakt. Ben je hier op het juiste adres!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek