Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Today well fly Guildwars2 MMORPG Gaming Griffon Mount
  2 dagen ago
 • Vandaag spelen we de open beta van Total War Arena
  2 dagen ago
 • theaveragehordeplayer is going to spend her day playing some World
  2 dagen ago
 • Het is alweer weekend Maar wat gaan we spelen? Een
  2 dagen ago
 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  1 week ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  1 week ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  2 weken ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  2 weken ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  2 weken ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  2 weken ago

Advertentie

The Town of Light vanaf nu beschikbaar

the town of light cover

The Town of Light is een first-person psychologische thriller waarin de speler in het hoofd kruipt van Renée, een 16-jarig meisje met een mentale stoornis. De game is vanaf nu beschikbaar op Steam.

The Town of Light is de eerste game van indie-developer LKA.it. De studio is gehuisd in Florence en zal op DevCon hun eerste titel showen. De game heeft tot dusver gemengde tot positieve scores ontvangen, maar belooft zeer meeslepend te zijn.

the town of light

In de game neem je het lichaam van Renée over. Renée zit in een psychiatrische instelling en schijnt te lijden aan een mentale stoornis. Ze probeert erachter te komen hoe zij in deze instelling terecht gekomen is en hoe haar verleden uitziet. Omdat je door de ogen van Renée het verhaal meemaakt, is het moeilijk te concluderen wat er precies gebeurd is. Is Renée gek, of is er meer aan de hand? Het dagboek van Renée is hier alvast te lezen.

the town of light volterra

Links: Volterra in de game. Rechts: Volterra hoe het vandaag de dag in real life uitziet.

De psychiatrische instelling en het verhaal van de protagonist zijn gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het team van LKA.it heeft veel research gedaan om dit project zo waarheidsgetrouw mogelijk te maken. De game speelt zich af in 1938 in een van de grootste psychiatrische instellingen van Europa: Volterra. Deze is echter in 1970 gesloten vanwege een nieuwe Italiaanse wetgeving omtrent geestesziekenhuizen. De game bevat echter de gehele plattegrond van Volterra, inclusief een zeer uitgebreide recreatie van het interieur in 1938.

Bekijk de sfeervolle trailer van de game hieronder:

The Town of Light is vanaf nu beschikbaar op Steam en kost €18,99. Tot en met 4 maart ontvang je echter een korting van 11%, waardoor de game €16,90 kost. Een XBONE versie is volgens de developers onderweg.

 

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Regenboogworstje

In het dagelijks leven staat deze 21-jarige student Kunstgeschiedenis bekend als "Quintly", maar op de digitale snelweg rijdt deze jongedame in een voertuig dat het kenteken "Regenboogworstje" draagt. De Worst gamet al sinds het begin van haar bestaan en haar favoriete titels zijn Dragon Age: Origins en The Elder Scrolls IV: Oblivion.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek