The Walking Dead: A New Frontier launch trailer is hier

Walking Dead A New Frontier

Het derde seizoen van Telltale’s Walking Dead series is bijna hier. Deze maand zal A New Frontier van start gaan in een twee-delige episode genaamd Ties That Bind. Telltale heeft om dit te vieren de launch trailer uitgebracht, deze kan je hier boven bekijken. Je kan zien dat als je vanuit seizoen één kijkt, de serie zich flink verbeterd heeft en dat is natuurlijk altijd een goed teken!

In de trailer kan je zien dat Part I en Part II ervoor zullen zorgen dat Javier en zijn familie weer met Clementine samen komen. Ook Jesus, bekend van de serie en comics, zal zijn debuut maken in de game. Dit beloofd zeker weten weer een goede episode te worden met updated graphics, een betere storytelling en meer.

The Walking Dead: A New Frontier van Telltale Games zal op 20 december beginnen voor op de PC, Playstation 4 en de Xbox One. Ook zal het die dag uitkomen voor iOS en Android. Andere platformen zullen later bekend worden gemaakt. Wat vind jij van de trailer?

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek