The Walking Dead: Michonne launch trailer

The Walking Dead: Michonne – A Telltale Miniserie komt met een première van de eerste van drie afleveringen, ‘In Too Deep’. Deze verschijnt 23 februari op de PC via de Telltale Online Store, Steam en andere digitale distributies, zoals PSN en Xbox Live Marketplace.De episode zal ook beschikbaar zijn vanaf 25 februari voor compatibele iOS-apparaten via de App Store, en voor Android-gebaseerde apparaten via Google Play en de Amazon Appstore.

The Walking Dead Michonne

De tweede aflevering, ‘Give No Shelter,’ zal in maart van dit jaar volgen en de mini-serie wordt afgesloten met de derde aflevering, ‘What We Deserve,’ in april. Alle drie de afleveringen in de miniserie zullen beschikbaar zijn voor een aankoopbedrag  van €14,99 wanneer de eerste aflevering debuteert. Voor deze prijs koop je dus alledrie de episodes.

The Walking Dead: Michonne – A Telltale Miniserie heeft een van de meest iconische, mes zwaaiende karakters van best verkochte strips van Robert Kirkman’s, in-game gespeeld door award-winnende actrice Samira Wiley, bekend van Orange is the new Black.
Achtervolgd door haar verleden en het omgaan met onvoorstelbaar verlies en spijt, vertelt Michonne haar verhaal binnen drie episodes. Spelers zullen een duik nemen in de geest van Michonne om te ontdekken wat haar uit de buurt bracht van Rick, Carl, en de rest van haar vertrouwde groep … en wat haar weer terug bracht.

In deze eerste aflevering, ‘In Too Deep,’ sluit Michonne zich aan bij Pete en zijn bemanning op het zeilschip The Companion als ze langs de kust varen voor de overlevenden en benodigdheden te zoeken. Wanneer ze een noodsignaal opvangen, treffen ze een plaats van gruwelijke slachtingen aan. Michonne en de bemanning zoeken verder naar overlevenden van de Monroe kolonie die hun misschien kan leiden naar de persoon die deze slachting op zijn of haar geweten heeft.

The Walking Dead: Michonne is op Steam te koop voor een bedrag van  €14.99.

Tags

Over: ThermoFles

Is een diehard gamer van de ochtend tot de avond en gaat geen game uit de weg. Buiten het gamen om is hij een liefhebbende vader van een dochter van 2,5 en een zoon van 5. Daarnaast heeft hij nog een sport die 'vrouw' heet waar hij ook elke dag mee in de weer gaat. Tijdens het gamen tikt hij graag een paar zinnetjes weg op onze website.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek