The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier episode 3 krijgt release datum

The walking dead

Vandaag kunnen we de release datum van The Walking Dead: The Telltale Series – A New Frontier’s aankomende Episode 3 Above the Law aan jullie vertellen.

Vanaf dinsdag 28 maart kunnen spelers Episode 3: Above the Law downloaden op PlayStation 4, Xbox One, PC/Steam, iOS en Android apparaten. Episode 3 zal ook te downloaden zijn voor gebruikers van de speciale Season Pass disc voor de consoles. Deze Season Pass disc bevat de eerste 2 episodes, geeft je toegang tot Episode 3 en beide episodes die nog gaan komen in dit 5 episode seizoen.

Na de schokkende gebeurtenissen uit Ties That Bind: Part Two, worstelt Javier om een plaats te vinden in zijn pas herenigde family. Ondertussen groeit de spanning binnen de muren van Richmond. Zal Clementine en de rest van de groep zich tegen Javier keren? Het word misschien tijd om te kiezen tussen je family waarin je geboren bent of de family die je zelf gemaakt hebt.

The Walking Dead: A New Frontier

The Walking Dead: A New Frontier fungeert als een nieuw begin voor spelers die nieuw zijn met de serie en onbekend met Clementine, en evenals een voortzetting voor spelers die bekend zijn met seizoen 1 en 2. Spelers die nieuw zijn in de serie zijn in staat om dit verhaal te beginnen met een afgestemd nieuw begin. Spelers die verdergaan vanuit de vorige seizoenen hebben meerder opties om snel hun op maat achtergrond verhaal te configureren. Je hebt ook de mogelijkheid om oude save games te importeren van verschillende platformen.

Wat vind jij van deze game? Speel jij hem al en kun je niet wachten op de volgende episodes of wacht je rustig af tot alle episodes beschikbaar zijn? Laat het ons hieronder weten.

 

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek