The Walking Dead seizoen 8 verschijnt in 2017

Groot nieuws voor AMC’s The Walking Dead. Gisteren werd bekend gemaakt dat de tv-serie een achtste seizoen gaat krijgen. Ook al wisten fans diep van binnen dat de serie nog wel even door zal gaan, toch is het fijn om er zeker van te zijn!

Het debuut van seizoen acht zal in 2017 gaan komen, waarschijnlijk ergens in oktober, zoals elk jaar. Het seizoen zal dan beginnen met de honderdste aflevering! The Walking Dead showrunner Scott Gimple zal het team weer komen versterken voor dat seizoen. Seizoen zeven kunnen wij vanaf volgende week zondag-maandag weer gaan kijken! AMC laat in deze Tweet met trots weten dat de serie nog ver van afgelopen is.

 

Iedereen die seizoen zes van de serie gezien heeft weet dat deze eindigde met een flinke cliffhanger. Hier beneden kun jij vijf dingen lezen over seizoen zeven, pas op! Er kunnen spoilers in zitten.

The Walking Dead Negan Lucille

  • In de eerste aflevering zal seizoen zeven precies verder gaan waar de zesde is gestopt. We zullen er dan dus ook achter komen wie de Wrath of Lucille krijgt.
  • De wereld wordt alleen maar groter en groter. In seizoen zes kwamen we er al achter dat Alexandria niet het enige dorpje is, Negan heeft zijn eigen stekkie, maar er zijn er nog meer! In dit seizoen zullen wij geïntroduceerd gaan worden met The Kingdom en dus ook met Ezekiel.
  • Rick zal waarschijnlijk niet meer de grootste macht zijn dit seizoen.
  • Negan heeft zijn ogen gericht op Carl…
  • Het kan zijn dat er meerdere van jouw favoriete Alexandrians dood gaan right off the bat, ha-ha.

Kijk jij al uit naar de seizoenspremière volgende week? Laat het ons weten in de reacties hier beneden! Vermaak je hier beneden nog maar lekker even met een sneak peek.

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek