The Walking Dead verder zonder Gimple

The Walking Dead

Het zat er al aan te komen, maar The Walking Dead gaat veranderen van showrunner. Scott Gimple zal de rol die hij vanaf 2013 heeft afgeven aan Angela Kang. Angela werkt al langer voor de show als schrijver. 

Gimple zal niet volledig uit beeld verdwijnen, de ex-showrunner zal nu zijn steentje bijdragen als content officer voor de media. Dit betekend dat Gimple ook bezig zal zijn met de spin-off, Fear The Walking Dead. Angela Kang, die nu de rol overneemt als showrunner, heeft meer dan twintig afleveringen geschreven. Seizoen 8 is al verfilmd maar vanaf seizoen 9 kunnen wij een andere aanpak voor de show verwachten.

The Walking Dead

De kijkcijfers voor de show zijn flink gedaald, dit is één van de grotere redenen voor het vertrekken van Gimple. Seizoen 8B zal beginnen in februari en deze zal verdergaan zonder een belangrijk personage(ik zal geen spoilers geven), eentje die zeer zeker gemist zal worden. Seizoen 9 zal beginnen aan het einde van 2018 rond dezelfde tijd als ieder jaar! Laten we hopen dat Angela Kang de show naar een nieuw niveau brengt, wat denken jullie? Ze heeft meer van de betere afleveringen geschreven dan andere show-writers, wij zijn benieuwd!

Kijk jij nog steeds naar The Walking Dead? Laat het ons weten in de reacties hier beneden!

Tags

Over: Malvin Schuivens

Hi! Ik ben Azari, aka Malvin! Fanatiek gamer en eeuwig kind. MMO's is waar het allemaal begon, maar tegenwoordig gebruik ik mijn rukbunker ook wel voor een lekker potje Rainbow Six Siege. Buiten de games ben ik altijd in voor een toffe serie of film.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek