The Watchmaker krijgt release date en trailer

The Watchmaker

The Watchmaker zal op 17 mei van dit jaar uitkomen en bekijk hieronder de nieuwe story trailer

1C is verheugd aan te kondigen dat het tijd is voor The Watchmaker. Het steampunk puzzle-adventure game, ontwikkeld door Micropsia Games, dat plaatsvindt in een gigantische klokkentoren, zal op 17 mei 2018 worden uitgegeven via Steam en andere online winkels. Een nieuwe story trailer en een bijgewerkte demoversie (beschikbaar op Steam) vergezellen de aankondiging van de releasedatum.

Speel als Alexander. De klok bewaker en hoofdrolspeler, op zijn reis door de klokkentoren. Een toren vol met enorme tandwielen en mechanismen, waar de ineenstorting van de tijd zelf is begonnen. Zijn kostbare klok is gesaboteerd waardoor Alexander’s natuurlijke verouderingsproces enorm versneld is. Nu zijn tijd zo kostbaar is, moet hij ingrijpen en de natuurlijke stroming herstellen. In plaats van medkits te verzamelen, moet hij tijd verzamelen om te voorkomen dat hij binnen enkele minuten sterft van ouderdom. En met veel puzzels en vijanden die op zijn weg staan, moet hij goed gebruik maken van zijn vermogen om de tijd te manipuleren om de mysteries van de klokkentoren te ontrafelen.

Over de game

In The Watchmaker neem je als speler de rol van Alexander. In zijn steampunk wereld van gigantische klok mechanismen, bestaat Alexander’s routine uit het dagelijks repareren van zijn kostbare klokkentoren, het aanpassen van zijn mechanismen, het oliën van de tandwielen en het polijsten van alles tot het kleinste stuk. Al jaren is dit het enige leven dat hij heeft gekend.

The Watchmaker

Maar op een dag wordt Alexander gewekt door een mysterieuze stem. De stem waarschuwt hem dat er iets mis is gegaan: iemand, een onbekend wezen, heeft zijn prachtige toren gesaboteerd! Met de klok niet goed werkt, is de tijd helemaal in de war. Als bijgevolg begint Alexander abnormaal snel te verouderen, waardoor hij slechts een handjevol tijd over heeft om de schade te herstellen.

Geleid door de mysterieuze stem en bewapend met een magnetische handschoen en het vermogen om de tijd te beheersen, moet hij door de gangen van de toren reizen op zoek naar de saboteur. Verschillende obstakels, vijanden en raadsels verborgen in de ingewikkelde mechanismen van de klok staan ​​hem in de weg. Maar Alexander moet doorgaan om de klok te redden. En de tijd in zijn natuurlijke ritme te herstellen, terwijl hij geleidelijk de mysteries van de toren en zijn nog vreemdere verleden blootlegt.

  • Steampunk puzzel avontuur die zich op 5 uitgebreide locaties afspeelt.
  • Een uniek verouderingsproces die de normale health bar vervangt
  • Heel veel Collectable items
  • Diverse gameplay, met een mix van onderzoeken, puzzels, platform actie en eindbaas gevechten

Tags

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek