Sponsors

Partners

intheGame Kinguin Deals

Instagram

 • Bekijk vanavond on 2200 live naar de onthulling van Operation
  5 dagen ago
 • 3D printing our own Pokmon chess pieces What other cool
  6 dagen ago
 • As you can see I gathered a decent amount of
  1 week ago
 • Today its Pokmon Colosseum time! Vandaag is het tijd
  1 week ago
 • Busy fighting Gooper Blooper! supermariosunshine mariosunshine mario nintendo oldschoolgaming retrogamer
  1 week ago
 • arcade on monday! mariokart mariokartdx inthegame racing mario gaming
  1 week ago
 • De game van vanavond Harvest Moon A Wonderful Life
  2 weken ago
 • Overwatch League en EU LCS zijn in volle gang bezig
  2 weken ago
 • Siege op woensdag wat speel jij? Siege Ubisoft Lan
  2 weken ago
 • All geared up! Wat is jouw favoriete game merchandise? inthegame
  4 weken ago

Advertentie

The Witcher 3 Game of the Year Editie verschijnt 30 augustus

The Witcher 3 GOTY

Samen met de Launch van World of Warcraft’s nieuwste uitbreiding, Legion, verschijnt ook The Witcher 3 opnieuw in het releaseschema van augustus. Ditmaal in een Game of The Year Edition die alle DLC bevat en meer dan 150 uur aan single player content weet te bieden.

Ik denk dat ik voor vele spreek als ik zeg dat The Witcher 3 één van de meest vette games was uit 2015. Samen met Fallout was dit een sterk jaar voor de RPG liefhebbers. Maar voor degenen die de game nog niet hebben gespeeld, of voor de die-hard fans, verschijnt er op 30 augustus de Game of the Year Edition inclusief alle DLC.

The Witcher 3 verscheen in 2015 en sleepte al meer dan 250 GOTY awards de wacht in. In totaal met meer dan 800 awards kondigt CD Projekt Red samen met Namco Bandai met trots de Game of the Year Edition aan, die beide uitbreidingen: Heart of Stone en Blood and Wine bevat. Alsmede alle andere content updates en DLC die los verschenen zijn door het jaar heen.

Ben jij een fan van de Gwent minigame die in The Witcher game zit? Goed nieuws! Er komt namelijk een stand-alone versie van Gwent uit! Hier lees je al iets over de aankondiging tijdens E3. Hopelijk gaan wij meer over Gwent zien tijdens Gamescom volgende week. Zodra wij meer weten, of zelfs hebben gespeeld, lees je dit allemal terug op de website!

The Witcher 3: Wild Hunt wordt opnieuw uitgegeven als Game of the Year op 30 augustus exclusief voor de Playstation 4, Xbox One en PC.

Gerelateerde berichten

Tags

Over: Darkness

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

Dit vind je misschien ook leuk...

de Luisterhoek

de Kijkhoek