CD Projekt Red bevestigd komst van een nieuwe The Witcher game

The Witcher 4

The Witcher 3 is een van de beste RPG games op de markt, daar is geen twijfel aan mogelijk. Oorspronkelijk zou The Witcher 3 het einde zijn van Geralt’s verhaal, maar het lijkt er op dat CD Projekt Red, de ontwikkelaars van The Witcher, toch nog van plan zijn om de franchise voort te zetten.

Voordat je begint met feestvieren moet je er wel even bij stilstaan dat we niet praten over een nieuwe Witcher game binnen 1 à 2 jaar. Cd Projekt Red, gevestigd in Polen, werkt momenteel hard aan hun langverwachte titel Cyberpunk 2077.

Cd Projekt Red, de studio die nu op dit moment een marktwaarde heeft van meer dan 1 miljard dollar op de Poolse effectenbeurs heeft bevestigd dat een nieuwe game binnen de franchise alleen maar eerlijk zou zijn tegenover de miljoenen fans. Om die reden, komt er gewoon een nieuwe Witcher, alhoewel het nog veel te vroeg is om er over te praten, is de serie nog niet vergeten door de ontwikkelaars.

Adam Kicinski, de CEO van CD Projekt Red is onlangs op bezoek geweest bij een Pools TV station genaamd TVN24 BiS. Meneer heeft hier enkele sappige woorden laten ontsnappen om de fans alvast op te warmen:

“It’s too early to talk about it, but it’s not like we’re forgetting about this brand, It wouldn’t be fair towards the fans. We work within this universe for over a dozen years now and I don’t think it’s going to be the end of it.”

Zoals ik al zei spreken we hier over een Witcher game die waarschijnlijk nog niet eens in productie is gegaan. Geralt’s verhaal is ten einde gekomen. De franchise blijft echter overeind staan. Eerst Cyberpunk 2077 en daarna hopen wij in ieder geval om snel meer te horen over een nieuwe Witcher.

Zijn jullie al klaar voor The Witcher 4?

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek