The Witcher Card Game: Gwent standalone CCG

Gwent, the Witcher

Iedereen kent The Witcher. Iedereen die de game heeft gespeeld kent ook het beruchte kaartspelletje ‘Gwent’. Iets wat vreemd genoeg nu pas gaat komen, is dat de cardgame uit de game nu een standalone versie gaat krijgen. Het is officieel nog maar een gericht, maar er is al een trademark voor de game!

CD Projekt Red heeft al aangekondigd dat zij in de franchise een nieuwe game gaan aankondigen dat geen vervolg is op The Witcher 3, aangezien die trilogie afgelopen is. Maar juist gaan zij een game aankondigen in The Witcher Franchise met iets wat totaal nieuw voor ze is, en raad eens.. CDPR heeft nog nooit een Card Game uitgebracht. Het is dus geen kwestie meer of, maar een kwestie van wanneer. Misschien wel dit jaar tijdens de E3?

Gwent

Er is onlangs een trademark verschenen die de hele verassing eigenlijk al een beetje verklapt. Een wens van vele fans die eindelijk lijkt uit te komen.

Gwent heeft een vrij unieke speelstijl en lijkt totaal niks op populaire CCG’s op de markt zoals Hearthstone, Chronicle, of Bethesda’s op dit moment in Beta game TES: Legends. Het is dus maar de vraag of CCG spelers die nooit The Witcher hebben gespeeld ook geïnteresseerd zullen zijn in Gwent.

Amuseer jij je met Gwent in The Witcher 3, en akn jij niet wachten om deze standalone game met jouw vrienden of competitief te spelen? Laat het ons dan vooral weten! Ook als jij wél het spelletje Gwent kent, maar geen fan bent van The Witcher zijn wij zeer geïnteresseerd in jouw verhaal!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek