The Witcher-serie is in de aanbieding op Steam

The Witcher

Er is een speciale sale op alle games in the Witcher-serie op Steam. De korting op de games varieert van 25 tot en met 85%. Alle games in de serie doen mee aan de sale. Dit betekent dat ook Thronebreaker: The Witcher Tales in de aanbieding is.

Spelers die nog nooit een game in de Witcher-serie hebben gespeeld, kunnen zich nu in de wereld wagen voor aan lage prijs. De games zijn namelijk in de aanbieding op Steam. De korting geldt voor alle games in de serie. Dit betekent dat je deel 1 tot en met 3 en Thronebreaker: The Witcher Tales goedkoper kunt binnenhalen. De korting begint op 25% en loopt op tot en met 85%. The Witcher 3 is bijvoorbeeld €8,99 en de GOTY Edition €14,99. De aanbiedingen zijn geldig tot en met 14 april.

De eerste game in de Witcher-serie werd in 2007 uitgebracht. Sindsdien heeft de eerste game twee opvolgers gekregen. De tweede game verscheen in 2012 en de derde game in 2015. Het derde deel in de reeks is met veel lof ontvangen. Als je dus nog twijfels had om de serie een keer uit te proberen, is dit het ideale moment.

Tags

Over: Remco Brom

Mijn naam is Remco. Ik ben redactielid bij intheGame. Op dit moment ben ik bezig met mijn master politicologie op de universiteit. Alle overige tijd die ik heb, probeer ik zoveel mogelijk aan gamen te besteden. In de toekomst zou ik graag een game ontwerpen, die een toegevoegde waarde kan hebben voor de samenleving.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek