Thomas de trein nu ook in Fallout 4!

Thomas meets Fallout

Het heeft allemaal wat langer geduurd dan gehoopt en ook langer dan verwacht! Maar eindelijk is hij hier. Thomas the Tank Engine maakt zijn debuut in de nieuwste Bethesda game. Vanaf dag één dat Fallout 4 in de schappen verscheen doken de grote boze mods op vanuit het internet, maar er was tot nu nog steeds geen Thomas..

Iedereen kent de bekende Skyrim mod wel, van zien of van spelen. Je loopt lekker rustig met je wapens door het gras op weg naar Whiterun om de zoveelste repeatable quest in te leveren om je spaarpot aan te vullen. Onderweg fantaseer je over verschillende manieren om jouw hard verdiende centjes uit te geven, maar op dat moment hoor je iets in de verte.. CHOO CHOO! In een mum van tijd staat er een reusachtige stoomlocomotief voor je die net zo boos op jou is als de NS conducteur wanneer je geen geldig vervoersbewijs bij je hebt. Ga je rennen voor je leven? Of vecht je als een echte man en ga je de strijd aan met de enige echte Thomas?

Heb je inmiddels alweer genoeg Thomas gezien in Skyrim, maar wil je nu de strijd gaan voortzetten in Fallout 4? Goed nieuws! Thomas is vanaf nu ook in Fallout 4 te vinden. Niet als een nieuwe character helaas. Wederom zal Thomas bestaande NPC of items vervangen, alleen geen draken dit keer. Deze mod zal het volgende gaan veranderen in Thomas:

  • Alle Deathclaws
  • Raketten
  • Mini-nukes
  • MIRV-Launchers
  • Vertibirds
  • en tot slot: Een bepaalde Flight helmet.

Hierboven zie je een beetje hoe het in zijn werk gaat allemaal als je er voor kiest om deze mod te installeren. Veel plezier!

Nog steeds fanatieke Fallout spelers aanwezig die eigenlijk veel te lang hebben moeten wachten op deze mod? Laat ons weten hoe jij jouw eerste ontmoeting met Thomas in Fallout 4 hebt ervaren!

Tags

Over: Jordy Gerritse

Mijn naam is Jordy. Hoofdredacteur en PR Manager bij intheGame.nl. Buiten mijn werkzaamheden ben ik een fanatieke gamer en een leergierige jongeman die altijd wel paraat staat om een gamepje te spelen. Maar het meeste van mijn vrije tijd gaat verloren aan ongepland verdwaald raken op internet terwijl ik iets probeerde op te zoeken.

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek