Tijd voor een langame: Gang Beasts

Gang Beasts

Oooooo het is weekend, ik weet niet wat jij doet! maar wel wat ik ga doen. Ik breng mijn dag vandaag lekker door in het zwembad want het is onwijs gaaf mooi weer. Biertje d’rbij en kijken wie meedoet met het spel, bier zuipen en kut roepen! Maar ik snap natuurlijk ook dat er mensen zijn die liever gaan gamen met dit warme weer. Nodigen wat matties uit en gaan chillen op de bank of aan de eettafel van jullie moeders. Voor deze mensen met hun matties natuurlijk heb ik een toffe game gevonden om de dag door te brengen.

Gang Beasts:
Deze game gaat eigenlijk werkelijk helemaal nergens over! Je pakt je controller (want de game heeft volledig controllerondersteuning ) en verbind deze met je computer of laptop ( want deze game is niet heel zwaar ). Vervolgens koop je indien je dit nog niet hebt Gang Beasts op Steam voor €19.99, en download deze gewoon even lekker op jouw systeem. Vervolgens start je het spel op, selecteer je hoeveel matties op de bank zitten, of aan de eettafel van jullie moeders. And the fun begins. Het doel van dit spel is als volgt. Elimineer jouw matties!!! in verschillende kleine werelden zul jij het als gelei mannetje opnemen tegen de rest. Je gooit elkaar van de brug af, smijt elkaar in een vuurzee of slaat hem van de vrachtwagen af. Zo simpel is het spel. Of toch niet? Iedere aanval heeft weer een counteraanval om zo het spel interessant te houden. Mept iemand, buk jij. Wilt iemand je optillen ( ja dat kan ) dan buk je. Wilt iemand bukken? Ja, dan pak je gewoon iemand anders.

Gang Beasts 2

Zoals ik al zei, deze game gaat helemaal nergens over maar het bezorgd je wel een toffe dag met je matties. De game is wel nog early access maar is nu al heel mooi om te spelen. De makers hebben deze game al beschikbaar gemaakt om op deze manier geld binnen te halen om de game verder te ontwikkelen. Dus als jij nu 19.99 betaald heb je natuurlijk nu al toegang tot de game, help je mee met het investeren in deze game, en last but not least je zal de game goedkoper hebben dan alle anderen die deze game kopen zodra hij officieel op de markt komt!

Gang Beasts 1

Verder wens ik jullie een fantastisch weekend, en als jullie deze game kopen, hebben en spelen laat het weten !

Tags

Over: BulkeNL

zoek mij maar op op TS !

dé Luisterhoek

dé Kijkhoek